Yüreğir hac ve umre turlarında yüksek müşteri memnuniyeti ile adından bahsettiren Şefkat Turizm, hac ve umre turlarını düzenleyen kurumsal bir firmadır. Adana ve ilçelerinden gelen hac ziyaretçilerini ağırlayan Şefkat Turizm, profesyonel ekibi ile hizmet vermektedir.

Yüreğir umre turlarında 30 yılı aşkın bir süredir hac ve umre turları düzenleyen Şefkat Turizm’in deneyimli hocaları ve ekibi, turların en başından sonuna kadar ziyaretçilerden ilgi ve desteği eksik etmemektedir.

Adana Yüreğir umre tur şirketleri dendiğinde ilk akla gelen Şefkat Turizm, alanında öncü bir firma olarak hac ve umre ziyaretlerinde en konforlu seyahat araçları ile hizmet vermektedir. Ayrıca, İslami açıdan en uygun otelleri seçerek müşterilerinin rahat etmesini sağlamaktadır. Şefkat Turizm, birçok otel ve gün seçenekli her bütçeye uygun programları ile yüksek müşteri memnuniyeti sunmaktadır.

Adana Yüreğir hac ve umre tur programları www.sefkatturizm.com adresinde yer almaktadır. Resmi web sitesinde gün sayısına ve otel özelliklerine göre çeşitli seçenekler bulunmaktadır.

Yüreğir umre tur fiyatları, tercih edilen gün sayısına, otel özelliklerine ve seçilen programa göre değişmektedir. Detaylı bilgi ve iletişim için +90 537 588 40 23 / +90 545 367 47 41 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Best Travel Theme

Elementor Demos

With Love Travel WordPress Theme you will have everything you need to create a memorable online presence. Start create your dream travel site today.

Discover the World, one Full Adventure at a Time!

Our Contacts

Address

1080 Brickell Ave - Miami

United States of America

Email

info@travel.com

Phone

Travel Agency +1 473 483 384

Info Insurance +1 395 393 595

Follow us